Een onvoorziene weergave van intergas cv ketels

Ons HR soloketel is ons ketel die stookt op lage temperatuur en bezit daarom ons rendement betreffende mininmaal 90%. Via de lage temperatuur over de rookgassen condenseren die en kan zijn een condensafvoer vereist.

Welke CV ketel past dit best voor de wensen en uw appartement? Intergas bezit ons omvangrijk assortiment CV ketels. Via onze KetelKiezer krijgt u dan ook in 6 eenvoudige stappen een indicatie over de CV ketel die het best past in de situatie.

Betreffende ons jaartaprendement van maar liefst 122% is de nieuwe Xtreme 36 de zuinige CV-ketel ooit op tapwater gebied. Dankzij de extra warmtewisselaar in de rookgasafvoer haalt de Xtreme restenergie uit de warmte rookgassen.

Een Intergas Xtreme cv-ketel kan zijn geschapen vanwege de koper met meteen. Woningen zijn energiezuiniger geworden en daar geraken almaar hogere prestaties verwacht op dit gebied met warmwatercomfort.

Ons HR ketel kan zijn gegarandeerd zuiniger met kracht. Het kan zijn lekkerder voor het milieu én vanwege de portefeuille.

Ons assortiment is een selectie topmerken breed in overvloed teneinde aan weet de wensen en eisen te voldoen. Ons programma is opgebouwd uit een topmodellen van tussen verschillende een zien Intergas, Ferroli, Nefit, ATAG en Remeha, betreffende elk hun eigen unieke kenmerken en specificaties.

Intergas cv-ketels behoren zeker tot een top in dit segment, mits het teneinde zuinigheid en betrouwbaarheid gaat. Weet al 20 jaar lang richt Intergas zich op dit perfectioneren van HR-ketels.

We gebruiken cookies voor een de webshops. Kijk op jouw onze webwinkel, dan ga jouw akkoord met die cookies. X

Gemiddeld zal een cv-ketel 15 tot 20 jaar mee. Kan zijn de ketel12 jaar ofwel ouder en bezit de moeilijkheden betreffende de verwarming? vervolgens is het goed geoorloofd het verder uw cv-ketel met vervanging toe kan zijn.

Om de zekerheid te bevorderen raadt Warmteservice aan een concentrisch rookgasafvoersysteem te benutten voor nieuwbouw én bij renovatie.

Het pakket voorziet in alles wat rondom here de CV-ketel hoort te hangen, inclusief een helemaal rookgaskit en luxueus modulerende Honeywell klokthermostaat.

Intergas behoort tot een pioniers op het gebied betreffende cv-techniek. Al meer vervolgens 50 jaar richt Intergas zich op dit perfectioneren van verwarmingsketels. De wortels gaan ook retour tot 1939, toen dit zich nog bezighield met totaal verschillende middelen. In die tijd stond dit beurs alsnog vertrouwd ingeval ‘Machinefabriek over de Wetering’ en was dit specialistisch in dit maken aangaande houten wastobben en wasknijpers.

Deze HRE combi ketel zit met opentherm communicatie waardoor welhaast alle thermostaten compatible bestaan. Met een opentherm modulerende thermostaat dupliceert een ketel iedere keer op de juiste capaciteit waardoor een temperatuur veel stabieler kan zijn en dit maximale rendement is gerealiseerd.

Voorraadhoudende ketels beschikken over ons buffervoorraad sanitairwater op extra snel en heel wat warm water te mogen bezorgen.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Een onvoorziene weergave van intergas cv ketels”

Leave a Reply

Gravatar